Nadia

Nadia -underviser Enkle yogaøvelser & Zen Meditasjon. Nadia underviser Zen- meditasjon som hun har lært av sin læremester i Korea. Her gjøres enkle fysiske øvelser for å løse opp i kroppen før meditasjon og stillesitting.
Søndager 19-20.15

Arne

Arne -underviser The Heart of Yoga. En rolig Yogatime med fokus i pusten. Med dynamiske øvelser der pust og bevegelse koordineres, gjerne med bruk av yogapusten eller Ujjyai. Lett fysisk utfordrende, men på en behagelig måte. Etter timen faller du til ro i savasana og kjenner velbehag i kropp, sjel og sinn. 
Mandager 16.30-17.45

og onsdager 18-19

Siv

Siv -underviser Myk & Yin Yoga. Timen starter med rolig yoga hvor du får varmet litt opp i kroppen med noen aktive stillinger, etterhvert glir timen over i Yin Yoga som gjøres kun sittende/liggende i stillinger som holdes i 3-5 minutter for dype strekk og avspenning. 
Tirsdager 16.30-17.45

Mia

Mia -underviser Yin Yoga som er yoga for avspenning med dype strekk. Her foregår alle stillinger sittende/liggende. Hver stilling holdes i 3-5 minutter slik at strekkene får tid til å virke dypt inn i kroppen. Dette er deilig næring for kropp. 
Tirsdager 12-13.15

Ceri

Ceri kommer fra Wales med sin herlige, smittende energi. Hun er utdannet i tradisjonell yoga, Yin yoga og Dragon Dance Yoga. I tillegg er hun danser, kostymemaker og hun spiller harpe. Hos oss underviser hun i Dragens dans, en sakte flytende yogasekvens som gjør at du blir svett, men på en ubeskrivelig behagelig måte. Kom og prøv! Ceri underviser på engelsk.

Onsdager kl.12-13

Linn-Beate

Linn-Beate er en dedikert yogi, nylig utdannet, men med en forståelse for yoga som får en til å føle at dette er noe hun har levd i tidligere liv også. Med en forkjærlighet for rolig, nærende yoga er det nettopp dette du får på hennes timer. Ro, avspenning, jording. Yoga som passer for de aller fleste.

Torsdager 19.45-21

   © 2020 One Slow Yogi.  Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon