Les ...

Atelier Yoga har flyttet til Øvregaten 25, 3.etasje (Tidligere Y.yoga Studio) Studioet er åpent i forbindelse med våre yogaklasser, ellers etter avtale.

Yoga hos oss passer for deg som vil sette av tid til å jobbe med kropp og sinn. For deg som er klar for å roe ned. Du må kunne lande på matten, og være klar for å lande i deg selv.

Most classes taught in Norwegian only, sorry. Look at our schedule for classes in English.

Vi åpner ca.15 minutter før Yogatimene starter. I disse minuttene før timen starter, er vi tilgjengelige for prat. Etter endt Yogaøkt tar du med deg det du har jobbet frem og forlater gjerne stedet i stillhet? Med mindre der er noe viktig du er nødt til å få sagt i fra om.

Når du deltar på gruppetimer må du regne med å følge opplegget som presenteres her. Har du behov for mye personlig tilrettelegging, har du mange spørsmål til Yogaen e.l. bør du vurdere privat Yoga i stedet. Du kan bestille ved å sende oss en mail/melding. Dette koster 750kr for 60 minutter. 250kr ekstra per hode om dere er flere enn én.

Vi anbefaler at du gjør Yoga jevnlig. En til to ganger i uken er kjempefint. Enda oftere er supert. -så lenge du ikke lar Yoga bli nok en greie du sliter deg ut på. Gjør nok rolig Yoga for å finne balanse i livet og gjør passe mengde dynamisk Yoga for å få styrket kroppen.

Våre klippekort har kort gyldighet, for å dytte deg til å komme. Før du kjøper klipp må du med andre ord tenke nøye over om du får benyttet deg av dem, eller om det er drop-in som fungerer best for deg.

PRAKTISK INFO:​

Dørklokke

-lyden skrus av på dørklokken når yogatimen starter. Kom i tide.

Garderobe

-vi har en enkel garderobe og toalett på gangen. Dusj har vi ikke.

Lukt

-unngå bruk av eteriske oljer, naturlige parfymer, syntetiske parfymer og deodoranter med sterk lukt når du kommer til Yoga. Det er ikke sikkert andre digger dine favorittdufter når de skal ligge tett ved siden av deg og puste med nesen;)

Sykkel

-kommer syklende hit må du basere deg på å parkere denne ute på gaten. Du kan ikke ta sykkelen med inn i bygget.

Aldersgrense

-vi har en nedre aldersgrense på 16 år på timene våre. 

Yogamatte

-vi har matter og alt annet utstyr til låns.

ATELIÈR YOGA

Ta for all del kontakt, men sjekk gjerne først om du kanskje finner informasjonen som du trenger her på nettsiden min som jeg har brukt mange timer på å lage. Slik at innboksen min ikke fylles opp med unødvendig jobb. Jeg foretrekker å bruke min tid og energi på å undervise Yoga og videreutvikle mitt arbeide.

 

MERCI OG TUSEN TAKK

-Jorunn Maria

ATELIÈR YOGA

Øvregaten 25

3. Etasje

5003 Bergen

NORWAY

post@atelieryoga.no

YOGAUTDANNING

Øvregaten 25, 3. Etasje

5003 Bergen

NORWAY

post@oneslowyogi.no

www.yogautdanning.no

Page designed by Jorunn Maria Djønne

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle