LÆRERNE HOS ATELIÈR YOGA

KLIKK INN PÅ BILDENE AV OSS FOR Å SE HVA VI UNDERVISER

Nadia

Nadia

Nadia -underviser Zen Meditasjon og Hatha Yoga. Nadia underviser Zen- meditasjon som hun har lært av sin læremester i Korea. Her gjøres enkle fysiske øvelser for å løse opp i kroppen før meditasjon og stillesitting. Hatha Yoga har Nadia lært i India.

Christiane

Christiane

Christiane -underviser Yoga Flyt/Vinyasa Yoga. En dynamisk form for Yoga der man flyter fra stilling til stilling og koordinerer pust og bevegelse.

Arne

Arne

Arne -underviser The Heart of Yoga. En rolig Yogatime med fokus i pusten. Med dynamiske øvelser der pust og bevegelse koordineres, gjerne med bruk av yogapusten eller Ujjyai. Lett fysisk utfordrende, men på en behagelig måte. Etter timen faller du til ro i savasana og kjenner velbehag i kropp, sjel og sinn.

Vilde

Vilde

Vilde -underviser Yin Yoga og Rolig Klassisk Yoga.

Siv

Siv

Siv -underviser Yin & Myk Yoga

Mia

Mia

Mia -underviser Rolig Yoga

Åsa

Åsa

Åsa-underviser Ashtanga Yoga. Vår mest dynamiske Yogatime. Åsa underviser Ashtanga Primary serien, som starter med solhilsener og stående stillinger, før man kommer til de sittende stillingene og til sist lander i savasana. Åsa legger også vekt på pusten og det å finne å ro og avspenning.

Jorunn Maria -eier og driver Atelièr Yoga. Underviser diverse klasser.

 

One Slow Yogi

Ta for all del kontakt, men sjekk gjerne først om du kanskje finner informasjonen som du trenger her på nettsiden min som jeg har brukt mange timer på å lage. Slik at innboksen min ikke fylles opp med unødvendig jobb. Jeg foretrekker å bruke min tid og energi på å undervise Yoga og videreutvikle mitt arbeide.

 

MERCI OG TUSEN TAKK

-Jorunn Maria

ATELIÈR YOGA /

ONE SLOW YOGI

Øvregaten 25, 3. Etasje

5003 Bergen

NORWAY

post@atelieryoga.no

YOGAUTDANNING.NO

Øvregaten 25, 3. Etasje

5003 Bergen

NORWAY

post@oneslowyogi.no

www.yogautdanning.no

Page designed by Jorunn Maria Djønne

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle