Les

info

Spesielt om du ikke kjenner oss fra før

og skal besøke oss for første gang.

Namaste

scroll

Yoga hos oss passer for deg som vil sette av tid til å jobbe med kropp og sinn. For deg som er klar for å roe ned. Du må kunne lande på matten, og være klar for å lande i deg selv.

Atelier Yoga har flyttet til Øvregaten 25, 3.etasje (Tidligere Y.yoga Studio) Studioet er åpent i forbindelse med våre yogaklasser, ellers etter avtale.

Vi åpner ca. 15 minutter før Yogatimene starter. I disse minuttene før timen starter, er vi tilgjengelige for prat. Etter endt Yogaøkt tar du med deg det du har jobbet frem og forlater gjerne stedet i stillhet? Med mindre der er noe viktig du er nødt til å få sagt i fra om.

Når du deltar på gruppetimer må du regne med å følge opplegget som presenteres her. Har du behov for mye personlig tilrettelegging, har du mange spørsmål til Yogaen e.l. bør du vurdere privat Yoga i stedet. Du kan bestille ved å sende oss en mail/melding. Dette koster 750kr for 60 minutter. 250kr ekstra per hode om dere er flere enn én.

Vi anbefaler at du gjør Yoga jevnlig. En til to ganger i uken er kjempefint. Enda oftere er supert. -så lenge du ikke lar Yoga bli nok en greie du sliter deg ut på. Gjør nok rolig Yoga for å finne balanse i livet og gjør passe mengde dynamisk Yoga for å få styrket kroppen.

Våre klippekort har kort gyldighet, for å dytte deg til å komme. Før du kjøper klipp må du med andre ord tenke nøye over om du får benyttet deg av dem, eller om det er drop-in som fungerer best for deg.

Most classes taught in Norwegian only, sorry.

Look at our schedule for classes in English.

PRAKTISK INFO:​

Dørklokke

-lyden skrus av på dørklokken når yogatimen starter. Kom i tide.

Garderobe

-vi har en enkel garderobe og toalett på gangen. Dusj har vi ikke.

Lukt

-unngå bruk av eteriske oljer, naturlige parfymer, syntetiske parfymer og deodoranter med sterk lukt når du kommer til Yoga. Det er ikke sikkert andre digger dine favorittdufter når de skal ligge tett ved siden av deg og puste med nesen;)

Sykkel

-kommer syklende hit må du basere deg på å parkere denne ute på gaten. Du kan ikke ta sykkelen med inn i bygget.

Aldersgrense

-vi har en nedre aldersgrense på 16 år på timene våre. 

Yogamatte

-du må ta med egen matte og pledd nå mens Covid-19 herjer.

Bekledning

-ha på deg det du selv synes er behagelig, som gir deg frihet til å bevege kroppen.

   © 2020 One Slow Yogi.  Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon